tisdag 27 november 2012

Näää... eller??

Nej, vi budade aldrig på lägenheten. Men det gjorde tydligen ingen annan heller, för nu har de lagt in nya datum för en ny visning. Så nu kanske vi kan få den till ett riktigt bra pris? Men vill vi verkligen det? Hmm, många frågor...

söndag 25 november 2012

Flytta eller inte flytta?




Vi har varit på visning idag. En lägenhet. En femma på 100kvm i centrala Vallentuna. Ingen trädgård, ingen gräsklippning, ingen snöskottning. En fantastisk balkong istället, och bara ett stenkast från centrum, tåg och bussar. Nära till Hannas skola. Nära till bad.
Jo, jag tror att vi kommer att buda. Vi är redo. Men, blir det inget så gör det inget.

onsdag 21 november 2012

Fjärde dagen

Nu har jag varit sjuk i fyra dagar och ingen ljusning i sikte. Jag har ingen feber men är väldigt fökyld och har konstant molande huvudvärk. I morse kom dessutom halsontet tillbaka. Får nog pallra mig iväg till husläkaren om det inte vänder snart. Hanna däremot är frisk, hon gick tillbaka till skolan i går. Skönt det.

På fredag är det exakt tre år sen jag började på mitt jobb. Det tänker jag fira genom att bjuda mina elever på glass :) Jag trivs bra och har underbara kollegor, men i går fick jag en plötslig längtan efter att hälsa på mitt gamla jobb och få träffa gamla kollegor. Jag har inte kunnat hälsa på sen jag slutade, eftersom jag ju jobbar när de jobbar, på skoltid. Nu ser jag på skolans hemsida att många har slutat och att nya har tillkommit, men flera av de jag saknar finns kvar. Det skulle vara jättekul att få åka och hälsa på!

Nu ska jag fortsätta ligga på soffan och titta på dag-tv. Just nu Malou.

måndag 19 november 2012

måndagsmys




Photo: Mycket bra film.Vi är sjuka, Hanna och jag. Nyser och snorar ikapp. Hon var hemma med Sven i fredags, medan jag blev sjuk natten till söndag. Trist men ganska mysigt...

Idag tittar vi på film (fina "Lånaren Arrietty", en japansk animerad film som bygger på Mary Nortons böcker om Lånarna. Otroligt vacker och välgjord film!) och sen kanske vi bakar lite bröd till kvällens soppa.

Ellinor har varit hemma en vecka, hon åkte nyss tillbaka till Karlstad. Hon har fått jobba några dagar på mitt jobb, bra med lite tillskott i kassan. I går var även pojkvännen Per här för taco-middag.

Ja se där, en liten rapport från sjuklägret. Nu snorar vi vidare.

tisdag 13 november 2012

Inte än...

Alla (nåja) omkring mig har redan börjat julhetsa känns det som. Önskelistor, och förfrågningar om önskelistor, florerar. Redan köpta klappar slås in och göms undan. Hanna har redan plockat fram sitt Luciatåg (och ett gäng tomtar fick hänga med upp ur lådan), och Sven vill planera klappinköp.

Jag, som oftast är den som ligger i täten när det gäller julhets, bromsar. Inte än. För tidigt. Vill vänta några veckor till. Tids nog kommer den, julkänslan, men det måste få dröja ett tag till.

söndag 11 november 2012

Fars dag

Grattis kära pappa Bosse på Fars Dag!

Hanna firade sin pappa med en bok i sängen i morse: "Sandmannen" av Keppler. Sen blev det frukostkaffe i guldkoppen, visning av ett obyggt hus och lunch på Vapiano.

Snart blir det kvällste och nybakade scones. Gött.