lördag 15 juli 2006

hemma från semestern!


I går kväll kom vi hem från vår lilla familjeturné som bland annat omfattade Göteborg med Liseberg och Valdemarsvik. Vi inledde med frukost i Nyköping, sedan fortsatte vi med stopp vid Brahehus med polkagrisar och strålande utsikt över Vättern. Lunch på Mcdonalds i Jönköping (hemskt, sista gången, och den här gången menar jag det!!), och sen körde vi i ett sträck tills vi kom till vår hyrda lilla stuga vid Askims camping strax utanför Göteborg. Bad och krabbfiske första kvällen!

Dag två spenderades på Liseberg. I regn - först lite duggregn, men sen blev det mer ösregnsliknande.... vi blev blöta! Tillbaka i stugan hade det slutat regna, och det blev lite mer krabbfiske. Jag tog mitt enda dopp på resan.

Dag tre: ganska fint väder men kallt och blåsigt. Vi åkte in till stan igen och strosade på Avenyn. Lunch på Hard Rock Café, det var en favorit! Hemma igen blev det lite bad och sen spelade vi fotbollsgolf - roligt! Erik vann stort (å jag kom 2:a!!)

Dag fyra: frukost, packa, städa, åka bil.... lunch i Nässjö och sen glasspaus i Västervik innan vi kom till Valdemarsvik och Torpet. Masse, Görel och pojkarna väntade, och vi började med ett kvällsdopp i Ålgölen :) sen blev det grillning och mygg för hela slanten!

Dag fem: god frukost i solen, och sen bad vid Valdemarsviken. Sen åt vi lunch på badets café innan vi satte oss i bilen och sträckkörde hem (med stopp för tankning i Nyköping, fortfarande priskrig: 9.99 kr/l!)

Skönt att vara hemma!! Idag har vi kört de stora barnen hem till sin mamma, där de ska vara i 4 veckor, och sen har vi mest slappat, tvättat och promenerat. Nu bloggar jag medan Sven spelar Fifa och Hanna leker med cyklepumpen. Lugnt och skönt!

Inga kommentarer: