fredag 10 november 2006

fredagsmys


Hanna och jag är ensamma hemma. Sven skulle äta middag på jobbet ("det börjar vid fem så jag är väl hemma vid sex" - yeah right!) Vi har ätit överbliven pizza från igår, och nu tittar vi på Bolibompa och fikar lite. Mysigt! Höjdarna gör verkligen skäl för sitt namn. Hanna dansar när Franke sjunger.
Apropå fika. Idag var det kanelbullar på halvtio-rasten, och sen blev det kladdkaka med vispgrädde på lunchrasten. Vart ska det sluta???

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det var bättre när man var gravid. Då var det iaf ingen som märkte att man blev tjock för att man åt för mycket bakelser, glass, chips, godis, hämtmat, för att inte tala om choklad i alla former. Nu kan man ju inte dölja eller skylla på nåt.

Jag är nästan som du sa...

I know! Nåja, då är det ju iaf en i vårt arbetslag som går säker. Jag får väl skylla på att jag sympati-äter :)

Anonym sa...

Eller på att man inte vill frysa i vinter. Det e kallt som fn på mitt jobb så jag gör så gott jag kan. Å sen är det ju jul. Man kan va jultomte ;) Man ska alltid vara positiv!!:)

Masse sa...

Börja träna inför Marathon... Då kan man vräka i sig allt man kommer över... Jag springer 3 mil i veckan och har inte gått ner ett hekto... :-)

Anonym sa...

Min plan med att fix fika på jobbet är att inte BARA jag ska bli tjock :-) Jag tycker faktiskt att ni andra kan bli lite tjocka också, bara för att jag ska smälta in bättre i arbetslaget....

Jag är nästan som du sa...

det var väl det jag trodde, jenny...
å masse, du vet att gud inte vill att jag ska springa. faktiskt.

Anonym sa...

Jenny, smart drag!!!!:) Det ska jag komma ihåg! Och om man INTE äter själv och öser på med smöret i kakorna, då kanske man tillåmed kan se lite mager ut!!!Ahaaaaaa vilken idé!!!!!!;)