torsdag 16 november 2006

klagomuren

anledningar att gnälla

  • försov mig efter en natt med feberfrossa
  • regn regn regn
  • coop forum rotebro (tröga vagnar, blippare som inte funkar, omöjligt att hitta)
  • regn regn regn
  • too much tvätt som väntar
  • too much månad kvar till lön
  • regn regn regn

anledning till glädje
  • stjärnögd 1½-åring i tofflor och för stor cykelhjälm

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kom på en anledning till för dig att gnälla... Det var ingen kaka idag, trots att det är torsdag och kakdag i skolan :-( Kom dock inte på något till den positiva listan ;-)

Anonym sa...

Imorse skulle Ebba på "Snigel-grupp" på dagis.Trodde jag. Då ska dom ha med typ pic-nic så jag sprang runt hemma som en galning och koka choklad å gjorde macka å packa (ha, ha, det rimmar!!!) i ryggan å packa kläder å packa allt vad man kunde packa. jag va så stressad att jag inte hann titta ut genom fönstret.När vi kom ut genom porten öser det ner = ingen Snigelgrupp. Där fick man. Sen sprang jag i 180 till jobbet i ösregn.Inga gummistövlar eller nåt. Det e så skönt att börja dan med dyblöta strumpor och brallor som e blöta till knäna. En riktig skitmorgon faktiskt! Tur att man hann få ner lite frulle iallafall.
Jag röstar på att skrota november. Nån annan???
Positivt: Det är bara 8 månader kvar till juli då det iaf borde vara sommar.

Anonym sa...

Jag har backat upp dig lite på klassbloggen om reflexer!!
Jag tror att mitt nästa yrke är produktutvecklare av reflexer.
Jag bara ÄLSKAR dom! Jag ver inte hur många gånger jag har suttit i bilen å skrikit och svurit åt folk som inte har reflexer( med uppvevade rutor, så ingen hör) En k.....g var jag ca 2 cm ifrån å köra över i snöstorm och glashal väg förra vintern. Hade hon inte haft så bråttom å jag inte så chockad hade jag klivit ur å #"¤*z&?+%¨^¤#"}z½ du hajar, jag va skitarg! Fotgängare tänker absolut inte på att de syns jättedåligt i mörker, jag tycker att det är att visa att man fullkomligt skiter i bilisternas OCH sitt eget liv. Bilisterna måste, åretrunt, visa hänsyn gentemot forgängarna och nu är det fotgängarnas årstid för att verkligen KUNNA visa bilisterna hänsyn på ett tydligt sätt! Ta tillfället!

Anonym sa...

Åkej, jag har en EGEN blogg!!!!!!Jenny kom igen, kör på! Den heter wwwpajan.blogspot.com

Anonym sa...

Nej men Pia... Nu måste ju jag fixa en också. Har lagt till din bland mina favoriter!