måndag 19 februari 2007

Dax att börja skruva

Nu har vår leverans från Ikea kommit. 19 kollin som tillsammans vägde flera hundra kilo. Killen som körde såg lite orolig ut när jag öppnade: "ja, nu har vi mycket att bära". När Sven kom ut blev han märkbart lättad :)
Nu ligger allt i hallen i väntan på uppbärning och montering. Jorå, vi vet vad vi har att göra de närmaste dagarna. Men vi har en plan, en vattentät plan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kavla upp ärmarna bara! Vilken är din vattentäta plan??? Är nyfiken!!! Ett smart sätt är att säga att du tyvärr måste gå å hänga tvätt eller nåt och att du kommer tillbaka snart men sen av nån märklig händelse blir du kvar i tvättstugan där det råkar ligga en påse smarrigt godis och det senaste numret av Hus& Hem eller nåt.....Risken är väl att
det tar väldigt lång tid om en ska skruva allt själv

Anonym sa...

vår plan ser ut så här: först gör vi klart grderoberna i Ellinors rum, 100+50 cm. Sen tömmer vi Hannas rum och fixar garderober där (100+50+50). Sen får killarna flytta in dit ett tag, medan vi målar och fixar i det rum som vi ska ha (garderober 100+50+509. en flyttar vi in där, och vi fixar i ordning killarnas rum (där alltså vi bott)(ingen garderob men en stor byrå). Till sist får killarna flytta in i sitt rum, och Hanna får äntligen bo i sitt eget rum! Alla nöjda och glada!

Anonym sa...

Åkej! Det verkar som det får bli en stoor påse godis och många tidningar för Sven lär ju hålla på ett tag om han ska hinna allt det där ;)
Du kan ju kanske hjälpa till att måla om du hinner, det är ju rättså kul!