lördag 26 maj 2007

romantik med förhinder

I dag har vi firat vår bröllopsdag (som var igår) med en lunch på trevliga restaurang Sjöpaviljongen, som ligger jättefint precis vid stranden i Alvik. Vi satt ute i solen och åt fisk- och skaldjurssoppa, och till efterrätt blev det punschparfait med färska jordgubbar och pistagenötter. Allt var jättetrevligt, förutom mot slutet när Hanna fick nån slags spel så att vi fick gå därifrån hastigt och lustigt.
Sen åkte vi till Ikea, där vi köpte nya huvudkuddar, en duk till utebordet och en vaxduk till köket. Och 200 gröna sugrör.
Nu tittar vi på Molly, och snart blir det en kvällsmacka. Alla är lite smågrininga och trötta, så det blir nog en tidig kväll för oss allihop.

1 kommentar:

Jenny sa...

Ja de där spelen som våra kära barn får känner jag igen. De kan förstöra den mysigaste middagen.... Man vet inte ens vad som gick snett, helt plötsligt är allt fel trots att man tror att man gjort allt rätt och barnen borde vara superglada. Men de testar väl oss för att se vad som händer. De verkar dessutom inte veta vad de vill egentligen. Allt blir bara fel.