onsdag 20 juni 2007

hos Bamse

Idag har vi haft en kanondag! Vi hälsade på hos Bamse och de andra, och Hanna fick en stor kram av Bamse. Bamse tyckte att Hanna hade en fin tröja (Bamsetröja, såklart!), och sen köpte vi ett Bamse-paraply och en Lille Skutt-docka. Teater var det också, och alla barn fick ropa på Skalman så att han vaknade.
Sen gick vi till bondgården där vi klappade apatiska killingar och lamm, och sen åt vi god lunch på restaurang Safari. Sen gick vi till Tiger World, och sen till Delfinlagunen. Sen åt vi glass i väntan på att delfinföreställningen skulle börja, men det kom så mycket folk och Hanna var så trött så vi bestämde oss för att avbryta utflykten och gå till bilen. Hanna somnade innan vi hann ut från parkeringen... med Lille Skutt och en apa i famnen.

När vi kom hem åkte vi till morbror Björn och moster Annika, och där var det massor med barn: kusin Amanda, hennes kusiner Alfred och Viola, och dessutom grannens Märta. Vi fikade och Hanna fick hoppa lite studsmatta med Amanda. Kusin Julia kom hem just när vi skulle åka.

Sen åkte vi och hämtade morfar, för n u skulle vi ut och shoppa! Hanna fick en trehjuling av morfar!! Stor stor lycka...

Så gissa om det var en trött men lycklig tjej som somnade nyss, med apan i famnen och Lille Skutt på kudden? Hon har pratat om Bamse hela kvällen, och hon kommer att göra det under en lång, lång tid...

(Bilder kommer, mormors dator är lite för seg för såna övningar.)

Det var underbart att få gå på Kolmården och bara göra precis det Hanna ville, bara på hennes villkor. Sällan man kan ge henne den chansen när hela familjen är med!

Inga kommentarer: