tisdag 7 augusti 2007

bonjour tristesse

Vi har tråkigt. Vi har så tråkigt så klockorna hotar att stanna om det inte händer nåt snart. Jag vet att alla jublar över det fina vädret, men det är f ö r varmt, vi kan knappt gå ut. Usch. Jag vill ha höst, regn och rusk - och en stor godispåse i soffan framför en bra film!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag också!!! Vill inte vara den som klagar igen men... jag tycker det är jobbigt när det är så här varmt, barnen har det också jobbigt, båda har värmeutslag, är jättesvettiga och blä! Tur att vi inte åkte och badade idag vid Lövstabadet för där är vattnet tydligen så dåligt att det är risk att man får kräksjuka. Vi var hos en kompis till Louise istället och mös på deras skuggiga tomt. På vår tomt går det knappt att vara. Visst är det skönt att bara kunna gå ut utan en massa kläder och så men jag längtar också efter hösten. Jag älskar hösten. Jag vill dricka te, tända ljus, ta på mig en tjock tröja och ha det svalt.

Anonym sa...

Nä fy för söööören!! Ingen höst tack. Det är absolut den näst vackraste årstiden men det är oxå det enda. Alla är välkommna hem till oss. Våran lgh är hur skön somhelst och vi har skitmycket att göra. Det är "projekt organisering"
här och vi gör vad vi kan för att hinna med att stuva om allt så vi nån gång i framtiden lyckas ta oss upp till vinden där det står 1589 st flyttkartonger proppade med saker som oxå vill få plats här.