onsdag 15 augusti 2007

hur?

Har varit och shoppat lite nya kläder idag (jo det är sant!! Nästan bara till mig!) och jag har en fråga: vem har placerat en stor degbulle mellan byxlinningen och tuttarna? När hände det? Varför blev inte jag informerad?

Men hjälpen är nära. Jag är nu stolt medlem i viktklubb.se, och ska bli 10 kg lättare innan jul - det är iaf målet. Sven får hänga med av bara farten.

Vi börjar i morgon. Först: lunch på kvarterskrogen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

You go girl!! Vad duktig du är, skulle du kanske kunna lägga ut en veckomatsedel på bloggen varje söndag?? Jag behöver & vill gärna joina dig :)

Jag är nästan som du sa...

ja gud du som är såååå fet... ;)
men visst, det här kommer nog att urarta till en bantarblogg, risken finns. Fast jag kan inte börja i morgon heller, har inte fått mitt lösenord än :(

Anonym sa...

När vi hade varit hos morsan i 2 v på sem skulle jag ta på mig mina jobbarbrallor när jag kom till jobbet. Jag kunde inte knäppa dem....Och det kan jag forfarande inte så jag får lov att ha mina jeans som jag nästan kan knäppa utan för mycket krångel.
Varje dag jag går till jobbet känner jag hur fettet runt midjan skakar under tröjan. Vilken vacker syn det måste vara ;)
Det måste bort!!
Tjohooo för bantarblogg!