söndag 16 december 2007

Klart!

Knäcken är kokt (läs micrad).
Granen är inköpt och klädd. Den är så grymt tät på undre halvan att det lätt skulle kunna bo två ekorrar där hela julen utan att vi skulle märka det.
Piff och Puff, kom fram nu!

Nu äter vi knäck och Aladdin-choklad och tittar på Shrek II.

3 kommentarer:

Anonym sa...

okej... du har i 20år gjort knäck i micron och vägrar att dela med dig av receptet. Nu får det vara nog! Jag KRÄVER att få receptet! ;-)

Anonym sa...

inga hemlisar alls:

1 dl socker
1 dl grädde
1 dl sirap

Micra med full effekt i stor glasskål ca 7-8 minuter. Kolla med kulprov om det är klart. Blanda i 3 msk hackad mandel. Klikca i knäckformar. Klart!
Nackdelen är att man inte kan göra så mycket åt gången, men det är snabbt gjort att diska ur skålen och göra en omgång till.

Anonym sa...

Äntligen!!!