lördag 15 december 2007

knep

I min iver att hinna till Kista (eller annat centrum) före alla andra lördag-innan-jul-shoppare piskade jag på familjen så att vi kom iväg skapligt. Inte jättetidigt, men helt okej. Mycket riktigt fanns det fortfarande armbågsrum och p-platser kvar, och vi körde ett snabbt klapprejs (och nya jeans till mig! Yäyhäy!!) och tog det sen lugnt på ett nästan folktomt fik. Skönt! På väg ut ur garaget mötte vi folkhopen, det var nästan slagsmål om vår p-plats när vi lämnade den.
Sen for vi till Ica Maxi i Häggvik och handlade lite mat, och där fick Hanna träffa tomten! Hon fick en liten julstrumpa med en cd-skiva, några clementiner och lite godis, men tyvärr vågade hon inte ens titta på tomten - det bådar gott inför julen :)
Hemma har vi ätit tacos och småfixat lite. En lugn och skön lördag, med andra ord!

Update: hmmm, tomten bjöd på godis med nötter - både jordnötter och hasselnötter. Buuuu!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi var i Stinsen i ett hyfsat folktomt centrum! Skönt! E fick oxå träffa tomten men för säkerhetsskull satt hon i pappas famn och höll ett närmast krampaktigt grepp runt hans hals..
Efter det kom "Hubbe" en jättestor björn, och gav ballonger och kramade alla barn som ville bli kramade. E ville inte bli kramad av nån annan än sin trygga pappa.