torsdag 3 januari 2008

Inget ont som inte har nåt gott med sig

Att skotta snö och dra ungar i pulka är svettigt, men jag tröstar mig med att det också är bra träning!

Som illustration lånar jag en bild av Masse, som pulsar fram i snön med en vattendunk på släp. Jag erkänner att jag kanske inte kommer upp i hans klass, men ändå, typ...

Hoppla Brunte!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det riktigt jobbiga kom sen när dunken var full och ramlade av bobben hela tiden och jag drog den tillslut genom snön utifrån vägen och in...

Anonym sa...

måste fråga bara. Hur gick det med Viktklubb?? Var det enkelt att använda/följa eller kändes det omständigt efter ett tag? Funkade det? Fick man bar hjälp om man behövde?

Anonym sa...

bra skare va såklart.

Anonym sa...

fast barhjälp kanske är roligare ;)
Bar hjälp vet jag inte om jag vill veta vad det är....det verkar så kallt, iaf idag.

Anonym sa...

P: du kan få mina inloggningsuppgifter och ta över mitt konto... Tröttnade efter en vecka eller så

Anonym sa...

jag tyckte att det var bra i början, men tröttnade rätt fort - men då hade jag gått ner de kilo jag hade gått upp över sommaren, fast inga fler.
Om man verkligen är motiverad tror jag det är svinbra, många goda recept och man lär sig mycket om vad maten innehåller, och balansen mellan proteiner, kolhydrater och fetter.
Ta över masses konto och prova! (Om man kan göra så - du lär ju öppna med en rejäl viktminskning, från massevikt till piavikt!)

Anonym sa...

Åh tack! Får jag det? Det kan ju va värt att testa! Min hand tycks ha fastnat i en chipspåse. Har försökt att skaka den av mig men den vill inte....Det är som om den dras till mig, ideligen. Jobbigt.