onsdag 23 april 2008

Är det bara jag?

Just nu (de senaste veckorna) har jag tappat väldigt mycket hår. Överallt ligger mörka hårstrån och ringlar på golvet, i duschen blir det fullt i silen när jag tvättar håret - nu börjar jag till och med märka att tofsen har blivit tunnare.
Snälla säg att jag inte är ensam om det här? Att det är fullt normalt så här års?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tappar alltid mycket hår. I förra lgh hade vi vitt golv i köket och hallen, man kunde lätt tro att vi hade hund eller nåt hemma...
Jag läste nånstans att om man tappar mer än 100 strån/dag så ska man ana oråd. Bara för sakens skull räknade jag alla strån som jag märkte att jag tappade. Jag hade kanske 150 innan dagen ens började.
Märk väl att detta var ca 10 år sedan och jag har lika mycket kvar på huvudet som då.

Anonym sa...

Är boken bra förresten??

Anonym sa...

jag brukar också tappa mycket, men de senaste veckorna har det varit extremt! Nåja, det är väl vinterpälsen...
Boken är lite småseg, har inte riktigt kommit in i den än.... men har heller inte haft så mycket tid att läsa. Återkommer.

Jenny sa...

Jag tappar mycket i perioder. Ibland har det med hormonerna att göra. Som t.ex. när jag slutade med p-piller, då trodde jag allvarligt att jag inte skulle ha något hår kvar. Och när jag har slutat amma då tappade jag jättemycket hår.

Jag är nästan som du sa...

fast jag har inget sånt att skylla på - men jag minns när Hanna var nyfödd, då rasade allt hår som jag INTE tappat under graviditeten!