torsdag 15 oktober 2009

kvällsmys

Hanna och jag är nyss inkomna efter en kvällspromenad. Vi klädde oss varmt, tog på oss våra reflexvästar och gick ut för att titta efter fallande stjärnor - tyvärr såg vi inga, bara en massa flygplan. Nu dricker vi varm choklad (Hanna) och te (jag) och äter av kakorna vi bakade igår.
Så kan man också förgylla en vanlig torsdagskväll i oktober.

5 kommentarer:

Lena sa...

Najs:-) Sånt vill jag också göra med Vidisen. Hon har redan full (!?) koll på månen:

P sa...

Å fy vad mysigt det låter! Jag och E tog en liten liten sväng ut i ett ärende häromkvällen och hon var hur glad som helst över att få ha på sig refelxvästen!
Det måste bli mer sånt, det är mysigt!

Jag är nästan som du sa...

Hanna visar dessutom tendenser till mörkrädsla, ytterligare en anledning för att gå ut.
Lena: ja det är så mysigt när de blir större och man kan göra såna här saker!
P: säljer ni kakeldekor? Vill ha vita alt. svarta att sätta över våra "snygga" ljusblå! Har googlat och hittat för 50 spänn för 6 st, men är osäker på om de verkligen täcker så att man inte får en tunn ljusblå kant runt... och vi behöver ganska många så det kan bli dyrt!

P sa...

Nä, tyvärr inte. Men köp såndär självhäftande plastfilm på rulle istället. Den kan man ju klippa själv i bitar. Det finns på Bauhaus tror jag. Å andra sidan så minns jag att vi hade det(färdiga kakeldekor- rutor) en tid i vår förra lgh, de passade som handen i handsken på vanliga 15x15 plattor.

Jag är nästan som du sa...

Tänkte att jag skulle slippa mäta och skära/klippa själv - det rör sig om 50 plattor ungefär... vi får se, fick bara ett anfall och tröttnade på allt det ljusblåa...