lördag 13 mars 2010

Lördag

I går kväll var vi alla rörande överens om att vi skulle ta sovmorgon idag. Jo tjena - klockan sju tyckte Hanna att det var dags att gå upp...
Nåja, det är en underbart solig (men kall) dag, och vi hoppas att solen ska orka värma så pass att snötäcket kanske minskar en aning.

Idag har vi inga andra planer än att förbereda morgondagens barnkalas: köpa saft, kakor, ballonger och ingredienser till tårtan, och förstås godis till fiskdammen! Vi ska också städa lite, och kanske ställa undan en del av Hannas leksaker i killarnas rum. Sen ska vi måla fiskar till fiskdammen och göra placeringskort med hjälp av bokstavsstämplarna som Hanna fick i julklapp (från Granit, superfina!)

I morgon klockan ett kommer sex små kompisar hit för två timmars kalas med korv med bröd, tårta, bullar och fiskdamm. Hanna vill ha ett "partykalas" så jag tänkte göra en spellista på Spotify med lite barnvänliga låtar.

Önskar alla som läser det här en härlig helg med mycket peace love and understanding!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för den hälsningen, den värmer en Mm som är helt "inmurad" med förkylning. Ha ett roligt femårskalas vi ska tänka på er!