torsdag 4 mars 2010

Torsdag

Idag har Sven semester, och vi började dagen med att åka och storhandla. De senaste fem åren ahr vi storhandlat varje månad på Coop i Arninge, men idag beslöt vi oss för att vara lite djärva och prova Willy's. Intressant, men vi gör nog inte om det. Dels blev det ett par hundra dyrare än annars, och dels så fanns det för många obskyra varumärken. Willy's är säkert billigt om man konsekvent väljer det billigaste, men det vill inte jag göra när det gäller mat.

Efter en blixtsnabb inpackning av maten i kyl och frys (övrigt fick stå kvar i kassarna) åkte vi till Ikea. Vi åt lunch, Hanna checkades in på Småland (leklandet), vi gick ett varv och sen hämtade vi ut henne igen. Vi gick tillbaka till restaurangen där alla barn bjöds på ansiktsmålning, och nu har vi en vacker fjäril här hemma!

Nu ska jag göra lite äppelpaj, tror jag. Resten av dagen ska vi bara mysa med varann, vi tre i den lilla familjen - trodde jag, ja. Nu måste Sven tydligen åka och jobba i alla fall. Jaha.

Suck.

2 kommentarer:

P sa...

Märkligt fenomen det där med handligen.
Vi veckohandlar alltid på Willys och varje gång vi INTE gör det så blir det sjukt mycket dyrare.
Och vi väljer verkligen inte bara de billigaste varorna som de har. Vi väljer det vi vill handla men testar ibland, för oss, nya märken som kanske inte kostar lika mycket som de kända, bara för att se om det är skit eller inte. Är det skit så åker det i sopen, funkar det så kan det kanske bli ytterligare inköp. Men det vi märkt när vi handlat t.ex på Coop är att praktiskt taget samma påse kostar 300- 400:- mer där än på Willys. Det är många hundralappar på en månad..., för att inte tala om på ett år!

Magnus - Ansiktsfärg.se sa...

Snyggt gjord fjäril!