söndag 4 april 2010

Hemma bäst!

Det är så skönt att vara hemma och vara ledig! Vi skrotar runt, äter godis och mår gott. I går sov Hanna och jag middag på soffan i två timmar. Underbart!

Idag tänkte vi åka till Hagaparken och besöka Fjärilshuset, men det var vi tydligen inte ensamma om.... parkeringen var knökfull med säkert tio bilar som cirklade runt och en väldigt ivrig p-vakt som sprang omkring med lappblocket i högsta hugg - så vi åkte vidare.

Till Barkarby. Hanna ville köpa en ny Barbie-häst för sin påskpeng (den gamla har ledade ben och skulle behöva en steloperation - rätt som det är så viker sig benen så det är rätt kass, tycker Hanna). Jag ville åka till Plantagen och köpa penséer och kolla på soffa till våra trädgårdsmöbler. Sven ville fika:)
När vi åkte därifrån var alla nöjda och glada, häst, blommor och jord kom med hem och vi var mätta och nyfikade. (Jorden var rätt djupfryst och ligger nu och tinar på det varma hallgolvet).

Nu leker Hanna "De tre musketörerna" med Barbie och hästen, som döpts till "Michelli". Sven är på väg till gymmet, och jag ska gå ut i förrådet och hämta lämplig kruka. Sen ska vi brassa hamburgare till alla hungriga barn, och kanske får jag ett glas vin?

En skön söndag, helt enkelt. Och i morgon kommer det en till!

Inga kommentarer: