torsdag 24 juni 2010

Hemma igen

Efter drygt 180 mil i bil är vi hemma igen. Vi tog den lilla bilen och de yngsta barnen (Hanna och Lucas) och drog till Danmark för två dagar på fantastiska Legoland. Det var första besöket för mig och Hanna, och jag kan varmt rekommendera det! Båda barnen (och vi) hade superkul hela tiden och det blev aldrig tråkigt. Vi gjorde saker hela tiden, men bara en gång, och ändå hann vi inte med allt!
Vi bodde på ett Scandic-hotell i Kolding ett par mil från Legoland, och det var helt okej, även om det blev en del körande - men det var klart billigare än att bo på Legoland.
I går, onsdag, var vår sista dag i Danmark och då körde vi norrut för att besöka Skagen, som jag länge har velat se. Och nu har jag gjort det.

Som alltid är det skönt att komma hem. Idag har vi bara packat upp, handlat, ätit tax-freegodis och varit allmänt trötta. I morgon är det midsommarafton och då ska de stora barnen vara med sin mamma så det blir bara vi i lilla familjen. I planen ingår picnic och dans kring midsommarstången vid Kyrkängen, samt senare sill, potatis, grillat och förstås svenska jordgubbar med vispgrädde. Är det midsommar så är det.

2 kommentarer:

P sa...

Välkommen hem!

Anonym sa...

En riktigt härlig och glad Midsommar önskar vi er alla, stora och små! Kramar Mm och Mf