söndag 8 maj 2011

Slö söndag

Gårdagens fyra T:n blev bara tre i slutänden: tippen, trädgården och den avslutande tårtan (Elin fyllde 6 år) avverkades, men träningen ströks. Halsen är långt ifrån okej, jag skyller på det.

Idag har vi först lämnat tillbaka påhängscykeln vi köpte för några veckor sen eftersom den inte funkade på min cykel, och sen har vi genomsökt norrort efter okej dynor till utemöblerna. Vi hittade nårga på Jysk som vi kan tänka oss, men ville titta på fler ställen - och sen orkade vi inte åka tillbaka till Jysk. Oh well. Svärmor och svägerska kommer på lördag, tills dess har vi fixat det så att vi kan sitta ute.

Bortsett från halsen har helgen varit toppen, med bra blandning av lite av varje. I går kväll var vi hemma hos Nybergs och åt tårta, och sen hamnade vi i deras soffa tills klockan blev sen. Gott vin och trevligt sällskap, vem vill gå hem då?

Nu är Hanna och Sven ute och cyklar, och jag ska äntligen sätta sekatören i rosorna - jag vet att björken numera har mer än musöron, men varför göra direkt det man kan skjuta upp till morgondagen?

Inga kommentarer: