onsdag 29 juni 2011

Lösa boliner

Hemma från svärmor i Kopparberg. Det blev verkligen ett spontant snabbesök! Vi hade räknat med att Ellinor skulle skrivas in på rehabiliteringen på tisdagen, men de ringde i måndags och ändrade det till onsdag. Så då packade vi snabbt in alla ungar (minus 17-åringen) och stack! Vi km fram halv nio på kvällen, och hann bara med lite fika och en kvällsmacka innan alla stupade i säng. I går åkte vi till Löa för ett dopp (Simon 8 år lyckades dra upp ankaret till badflotten och bogsera in den till bryggan, han är stark den ungen!), och sen till mysiga Annas Café för glass och kaffe (och en fin prickig skål till mig!) Tillbaka hos farmor blev det grill och jordgubbar innan vi for hem igen.

Nyss åkte Sven och Ellinor till Danderyd för inskrivning, och ovissheten är total - vi vet inte något om hur länge hon ska ligga inne, vilket ju påverkar oss alla de närmaste veckorna. Inte vill vi åka iväg nånstans så länge hon ligger på sjukhus, och vi hoppas att det blir en kortvarig vistelse den här gången. I de tidiga planerna ingick några dagar på Västkusten nästa vecka, och det vore roligt om vi kunde komma iväg dit. Men det är väl bara att vänta och se.

Idag skiner solen igen, kanske åker vi och badar, kanske åker vi till Ikea, Hanna och jag. Handla lite ska vi göra också. I morgon tittar mormor och morfar förbi på väg mot Söderhamn, och då vill vi bjuda på lunch!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi tackar för lunchinvitationen och hoppas att få se er i Nyk. nån gång i sommar. See you!