söndag 19 juni 2011

regnig söndag

Regnet har droppat oavbrutet hela dagen, och vi är glada att vi skrinlade planerna på en heldag på Grönan. Kusinerna från Kopparberg får komma en annan dag istället.

Vi tog med oss de två yngsta och åkte till Slottsträdgården Ulriksdal för lite fika och shopping. Deras fikautbud är fantastiskt, och det är omöjligt att bestämma sig för bara en sort... jag åt en chokladtårta med apelsinsmak och en underbar hasselnötscookie :) Sen köpte vi en tomatplanta, en stor fin basilika och en jättefin kruka i betong för fyndpriset 69:-. Andra (inte lika fina) i samma storlek kostade ungeför det tredubbla, så gissa om jag är nöjd?

Därefter for vi till ett överbefolkat Stinsen och köpte strumpor till Hanna (alla har plötsligt blivit för små, vilket hon blir g a l e n på...) och lite sommarläsning (ta 4 betala för 3 på pocket).

Nu är vi hemma igen och Sven har åkt till Ellinor. Hemgången närmar sig med stormsteg, tror vi! Det ska bli så skönt när hon skrivs ut, även om hon har en lång konvalescens framför sig.

Nu ska jag göra mig en kopp te och kanske sätta på en bra film. Det är liksom den sortens dag idag.

Inga kommentarer: