lördag 15 oktober 2011

Lördagsnöje

Vi smet från gårdsstädningen och for till Älvsjömässan istället. På hem&villa såg vi väldigt mycket roligt, men bäst var Hornbachs "minifixarhörna". Alla barn fick snickra och måla något, som sedan fotograferades, och nu väntar vi på att bilderna ska komma ut på fejjan. Hanna fick ett diplom, en plasthjälm, en tatuering och en tischa efter utfört arbete. Väldigt bra ordnat alltihop, och vi såg till vår glädje (nåja) att Hornbach bygger nytt längs Rissneleden.
Sen gick vi och spanade lite på Arga snickarn och hans gäng, och sen gick vi toill nästa mässhall där UnderBara Barn-mässan ägde rum. Där hade vi två uppdrag: hitta Tröstisar (googla om du vill veta mer) och spana på Hannah Graaf. Full pott på båda.

Sen åkte vi till Bromma Blocks för att äta, men där var det fullt så vi hamnade på donken, helt utsvultna. Sen gjorde vi ett stopp till, på VW i Akalla där han med nya tjänsten och möjlighet till tjänstebil utförde lite empiriska studier. Sen åkte vi hem och städade.

Nu ahr vi ätit middag och ska snart fika. Svägerskan Eva är här och har tagit med kladdkaka. Jag har druckit tre glas vin och kommer snart att slockna :)

Inga kommentarer: