fredag 2 mars 2012

Sista dagen

på sportlovet, om man inte räknar helgen. Piggare och mer energi idag, har tillbringat förmiddagen med att försöka tvätta bilen (biltvätten stängde för service precis när vi kom dit), boka bowlingkalas för den blivande 7-åringen, gå till biblioteket, handla fredagsmys samt tvätta lakanen i vår säng. Dessutom har jag gjort ett inbjudningskort till kalaset - bowlinghallen hade ett man kunde printa ut men den innehöll ett stavfel så det blev det inte tal om.....

I kväll kommer Svens syster Eva hit med sin dotter Maria (Hannas kusin) och Marias dotter Vilma, som är några månader äldre än Hanna. Hanna ser fram emot att få träffa henne, det blir inte så ofta de ses. De ska bo här i natt, och sen i morgon flyger Maria till Indien från Arlanda, och Vilma åker hem till Kopparberg med sin mormor. Det innebär att det inte blir någon resa dit för oss idag som vi tänkt. Vi åker en annan helg, helt enkelt.

Nu ska jag hänga tvätt och fixa lite lunch. I kväll ska jag göra mitt livs första försök att göra en riktig risotto. Med kantareller, och till det fläskfilé. Håll tummarna!

Inga kommentarer: