onsdag 18 juli 2007

full aktivitet

Nu är den stora flyttcirkusen igång. På fredag åker barnen till sin mamma för resten av lovet, och då ska vi passa på att byta rum med killarna. Idag har de börjat packa ihop sina saker, ta ner planscher från väggarna, sortera ner alla tusen miljoner smågrejer i lådor.... det går sådär, de har börjat tröttna. Men snart ska vi hämta några kartonger på Svens jobb, och då kan de packa på allvar.
Parallellt med detta pågår staketbygge, sakta men säkert. Vi fick inte med oss allt virke häromdagen, så nu funderar vi på att köpa ett takräcke. Jag har svurit dyrt och heligt på att nästa bil vi köper ska ha dragkrok, det är ett måste!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Man kan ju eftermontera dragkrok. Vet ej vad det kostar, tror inte att det är så dyrt. Den ska vara likvärdig med en som suttit på sen start! Så ni behöver ju inte köpa en ny bil bara därför menar jag :)

Jenny sa...

Vi har en dragkrok som man kan ta bort men det tycker jag är överkurs. Det är bara för att bilen ska se snyggare ut dvs att man ska slippa kroken när man inte behöver den men vem behöver sånt? Inte jag i alla fall...