tisdag 20 november 2007

trött, tröttare, tröttast

Bara Hanna och jag är hemma, vi tittar på Bamse och Hanna ritar på sin Mollyteckning. Övriga familjen åkte till Kista för en akut skoköparexpedition.
Jag har en fråga: hur tidigt får man gå och lägga sig? Är det okej att somna samtidigt som en tvååring? Eller borde man passa på att dammsuga/tapetserahallen/skura badrummen/sortera tvätt/skriva storhandlarlista eller nåt annat när man för en gångs skull är ensam hemma?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Eller ska man läsa den där boken som man började på för ett år sen eller kanske lata sig på soffan när man är lyxigt ensam eller göra nåt som man själv tycker e roligt, pyssla med nåt t.ex.
Ja det är verkligen det som är frågan...Hur ska man göra?

För mig brukar det sluta med att jag bara sitter å funderar på var jag ska börja, å sen har det gått x antal timmar tills de e way past bedtime å inget e gjort....

Anonym sa...

När Hanna hade somnat gick jag ut och borstade tänderna, sen gick jag och la mig. Sååå skönt! Extra bonus är att H sov hela natten i sin egen säng :)

Anonym sa...

Det är helt okej att somna när barnen somnar. Det händer oss mycket ofta. Men det är lite trist för det är som P säger då när barnen somnat som man kan få lite egentid. Men vi prioriterar sömn för annars blir allt katastrof.