lördag 16 februari 2008

jepp

Doktorn gav mig domen: lunginflammation.

Jag har fått antibiotika (tyvärr var "min" sort slut i hela stan, men apotekstanten ringde läkaren som ändrade till nåt "likvärdigt") och knock-out-hostmedicin.

Jag är så glad att jag gick till läkaren idag, jag tror inte att jag hade överlevt helgen annars! Och läkaren var super-duper-bra, inte alltid så vanligt i dessa tider tyvärr...

6 kommentarer:

Jenny sa...

Vilken tur att du gick till doktorn. Det var sådan hostmedicin som jag menade med "bra" hostmedicin och inte sådan där värdelös som Ventoline och Noskapin som inte hjälper. Sa han något om varför han todde att du varit sjuk så ofta? Den här vintern har verkligen varit värdelös när det gäller sjukdomar. På Louises dagis har alla fröknarna varit sjuka mycket och länge. Barnen också. Vi pratade om att det kanske berodde på att vintern varit så mild och konstig men vem vet.

Anonym sa...

Nä, vi pratade inte så mycket om det, jag sa bara att jag hade varit ovanligt mycket sjuk.
Det var en kvinnlig läkare förresten. I typ min ålder :) Jag var på husläkarjouren i täby, väldigt bra ställe som jag kan rekommendera!

Anonym sa...

skönt! Och ta hela kuren nu!

Jenny sa...

Här ska närakuten i Bromma stänga och då vet vi inte var vi ska vända oss.

Jenny sa...

Jag har fått för mig att lunginflammation är rätt ovanligt men nu har du fått det, två av personalen på L´s förskola, L´s kompis, mammas särbo och pappas fru. Konstigt.

Och du Agneta, man äter ALLTID upp hela medicinkuren. Aja, baja...

Anonym sa...

hehe, jag har lärt mig det nu...