onsdag 24 december 2008

det är över nu

och jag sitter ensam i soffan framför nån film. Masse och Görel har åkt, Sven nattar Hanna, pojkarna bygger upp Lucas gigantiska Lego-vaddetnuvarförnåt och Ellinor är på sitt rum. Köket är rensat, diskmaskinen surrar och jag är SÅÅÅÅ nöjd med vår dag!

Vi började med frukost tillsammans med barnens mamma Annika, vilket raskt följdes av sällskapsspel och förberedelser, sen kom M&G, vi tittade på Kalle och fikade. Efter ett lyckat julbord kom han äntligen - "riktiga" Tomten! Hanna var oväntat oblyg, och talade minsann om för tomten att hon var snäll men att "dom där (pekar på sina bröder) brukar bråka ibland". Hon vågar till och med ge tomten en kram, och sen konstaterade hon att tomten hade likadana skor som pappa (fast det var Masse som var tomte). Sen följde ett klapprejs utan dess like. Jag hoppas och tror att alla blev nöjda med sina klappar, jag vet i alla fall att jag blev det!
Hanna fick en prinsessklänning som morbror Björne köpt på Disney Store i Chicago, så nu har vi glitter precis överallt... hon fick också sitt första smålego, en cd-spelare, en docka, ett bowlingspel och mycket annat. Det var en nöjd men trött tjej som sa god natt för en stund sen.

Tack alla nära och kära, även de som inte kunde vara här i kväll, för en fantastisk jul! Och tänk, den blev faktiskt vit, det var det nog ingen som trodde....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen tillbaka!
Den julstängda bloggen var inte stängd sååå länge...

Anonym sa...

Vad roligt att läsa att er julafton blev precis sååå lyckad som den ska vara! Vi hade också en skön kväll med god julmat och julklappsutdelning, tack för klapparna! Vi hörs och ses, Kram och puss till alla från Mm K och Mf B.