lördag 17 januari 2009

lördag morgon,

vi är uppe i gryningen och ska snart (efter frukost) åka till Ikea för första gången på minst flera månader! Jag som alltid brukar vara där - vad har hänt?
Vi ska titta på soffbord till svärmor som fyller 80 nästa vecka, och kanske på arbetsbord till killarnas rum - att bara ha ett där datorn står räcker inte, då får man bygga lego / leka med warhammergubbar på golvet...

Dessutom har vi börjat fundera på om vi ska byta rum med Hanna. Tanken har funnits länge, att vi ska göra det när hon blir större (hennes rum är pyttelitet), men nu när hon ibland har kompisar hemma vore det roligt om hon hade lite mer lekyta. Det kanske är dags nu?

Update: förvånansvärt folktomt på Ikea (fler än vi som är panka?), vi valde perfekt soffbord, såg tvättstället vi vill ha i badrummet, Hanna gjorde premiär på barnpassningen, vi fikade och tittade på skrivbord men köpte inget. Men nu har jag en massa bra idéer, det är inspirerande att gå runt där och bara titta! Vi köpte två flyttkartonger så nu ska jag rensa ut en massa grejer som vi aldrig använder ur köksskåpen, men som med fördel kan sparas tills nån unge vill flytta hemifrån.

Inga kommentarer: