torsdag 19 februari 2009

blickar framåt

Mitt i värsta vinter-snor-is-köld-deppet så smider vi våra sommarplaner. Nu har jag snart landat oss en vecka på en gård mellan Ängelholm och Båstad i Skåne! Vi får hyra en länga på en gård där det finns lite djur, och vi har nära till Höganäs, Kullaberg (vi ska ta med oss "Kullamannen"!), Helsingborg och Helsingör och framför allt till långa vita stränder!

Pengarna räcker inte till en utlandsresa i år, och vi är aningen styrda av Eriks konfirmationsläger (som upptar 2 av de tre veckor Sven har ledigt med barnen) så det här känns som en bra lösning. Nu hoppas vi bara på att vi ska ha tur med vädret! Om inte så finns det som sagt en del annat att roa sig med. Och att få vara på en gård med djur (hästar, höns, hundar och katter) kan väl också vara en upplevelse, särskilt för fyraåringar. Och om inte DET räcker - så finns det ett biljardbord i stugan :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj vad kul! Vilka härliga planer. En sommarvistelse i vårt kära Skåne :) Men vad synd då att detta är sommaren då Moster i Los Altos kommer hem till Sverige och vi laddar för årets torpvistelse!!! Hela semesten går åt till den när kusinerna kommer till oss...
Men man vet ju aldrig om en lucka kan uppstå! Då lovar vi att ta chansen att besöka er bumsbumsbums. Kram/Svägerskan