torsdag 27 maj 2010

Cirkus eller inte cirkus?

Om man frågar Hanna vad hon ska bli när hon blir stor så var det stående svaret länge att hon ska bli "en fröken som häller upp mjölk". Sen ändrade hon sig till att bli den som tar hand om ponnyhästarna på en cirkus. Problemet var bara att hon aldrig har varit på en cirkus så hon vet inte hur man gör.

Eventuellt kan det problemet lösas inom en snar framtid. I morgon är läget nämligen följande: bonusbarnen ska komma men Ellinor ska på fest, Erik ska på 9:ornas bal och Lucas är på klassresa. Samtidigt infaller Cirkus Maximums årliga besök i byn. Läge för cirkusdebut med andra ord! Fast bara kanske, alltså.

Saker som talar för: se ovan, att syskonen är upptagna på annat håll. Samt Hannas drömmar om en cirkuskarriär. Samt lite tröst för sveda och värk (dagens spruta) och att hon var så duktig och tapper.

Saker som talar emot: att jag starkt ogillar cirkus och framför allt clowner. Att det är hutlöst dyrt. Att jag är allergisk mot hästar och elefanter och förmodligen även mot kameler, skulle i alla fall inte förvåna mig (hästar och elefanter är konstaterat).

Stay tuned, folks!

Inga kommentarer: