söndag 12 december 2010

Jakten är över

Förra året inleddes en tradition som går ut på att vi passar Hannas kompis Elin en dag så att hennes föräldrar får julhandla, och att de passar Hanna en dag i samma syfte. I går var Elin här, och idag var det vår tur. Startskottet gick tidigt, Hanna lämnades redan halv tio eftersom vi ville börja i Kista och vara där ungefär när de öppnade. Allt för att slippa de värsta folkmassorna. Och mycket riktigt var det glest i affärerna, och medan vi var där (till nästan halv ett) tog det aldrig riktigt fart. Vi började undra om det kanske fanns ett bombhot som vi inte visste om?

Efter Kista åkte vi in till stan. Av en enda anledning: för att äta lunch på Vapiano. Det var lätt värt den extra turen, och Sven som var där för första gången blev helsåld - som jag trodde :)

Mätta och belåtna åkte vi sen till Barkarby för ett ärende på Media Markt, och det var där alla var. På parkeringen. Den är så felplanerad så att om du kommer in så är det nästan omöjligt att ta sig ut, alla bilar står still och bara tutar på varann. Som tur är så hade jag hört nån prata om att det finns en annan väg ut, om man åker runt på Mios baksida och sen bort till andra sidan av området. Inte en bil och plättlätt att ta sig ut! Haha!! 1-0 till mig.

Hemma igen blev det julklappsinslagning av hela slanten. Mysigt, vi lyssnade på julmusik och drack glögg medan vi fixade. Sen blev det te och en macka i soffan, och när Hanna kom hem (hon hade varit på Luciatåg i kyrkan på kvällen) blev hon överlycklig att få se klapphögen i vardagsrummet:)

Nu är de allra flesta klapparna fixade och det känns såååå skönt! Bara lite smått att fixa, och det gör vi i veckan och nästa helg. Härligt!!

Inga kommentarer: