tisdag 15 juni 2010

icke-jobba

Har varit på jobbet idag men har inget att göra där. Har inget klassrum att inreda, för där är möbelförråd just nu och sen ska golvet rivas ut och bytas. Jag kan inte göra några beställningar eftersom jag fortfarande inte vet hur många barn jag får eller hur många som är sex resp. sju år. Därför kan jag heller inte göra sån praktiska saker som att skriva listor, göra namnlappar osv. Det lilla material som jag tagit med till skolan (resten har jag här hemma) får ligga kvar i sitt skåp till hösten - inget klassrum, ni vet.


Suck.

Men i morgon kommer den nya läraren som ska ha min gamla klass, och då kan det bli lite gjort, förhoppningsvis. Sen kanske jag kan kompa på torsdag? Nåt jobb lär jag iaf inte ha kvar att göra.

Dagens träning: springa lugnt i ca 30 minuter plus lite närkontakt med trapporna på Ekebyskolan (jag hittar inte på själv, har faktiskt ett program jag följer!).

4 kommentarer:

P sa...

Men tjenare chilenare! Du har ju blivit värsta träningsbönan!!!
Heja Agneta!!!
Är lite avis över din inspiration faktiskt. Förra våren/ sommaren hade jag den, men nu sitter jag som nån jäklaa hösäck i soffan och bara jäser och jäser. Usch!

Jag är nästan som du sa...

Mmmm, nu ska jag erkänna att det är tur att det är 82 dagar kvar... för sanningen är den att jag inte springer i 30 minuter. Knappt hälften, kanske, men inte mer. Men det SKA ju vara tungt i början!

P sa...

Men du är ju tokbra även fast du inte springer i 30 minuter! För du kämpar ju på vägen dit ju! Du är ju påväg uppför backen! Jag ligger ju pladask utmattad på marken nedanför backen, blekfet och eländig.
Heja Heja dig!

a sa...

Tack! Mitt mantra när jag springer är "jag VILL göra det här" :) Lätt att glömma annars!