Shepheard's pie
Fräs 500 g köttfärs. Krydda efter behag.
Rör i en förpackning Kelda Smooth Mushroom-sås, låt koka en stund.
Häll köttfärsröran i en ugnsfast form.
Gör en sats pulvermos av valfritt märke
(alternativ för icke-lata: gör egen mos, ca 4 portioner)
Rör i ett ägg.
Bred moset över köttfärsröran. Pudra ev. över lite paprikapulver.
In i ugnen (225 grader) en stund tills moset fått färg.
Ät med en god sallad!
4 kommentarer:
Å! Fåraherdens är ju så gott! Tack för tipset, det har legat i glömska ett tag!
jepp, å det här är en variant - annars brukar jag göra vanlig köttfärssås. Men det var verkligen jättegott med svampsåsen!
Det där ska jag göra i veckan. Verkar super! Fler tips? Kan du skriva varje dag vad ni äter så kan vi göra samma mat? Har så dålig fantasi :)
haha, visst... men nu kommer en vecka när Hanna och jag äter själva varje kväll, då brukar det inte bli så spännande...
Borde lämna receptet på den kreolska grytan, vi åt den i fredags, den är grymt god!
Skicka en kommentar